Over Zienergie

De drijvende kracht achter Zienergie is Irma Super. Als Mfn en ADR geregistreerd mediator en geregistreerd coach bij de NOBCO, werkt zij al enige jaren actief en betrokken binnen verschillende organisaties en samenwerkingen.

Naast de zestien jaar waarin zij werkzaam is geweest in het onderwijs, heeft zij zich met diverse opleidingen ontwikkeld tot coach, mediator en leidinggevende. De theorie heeft zij vervolgens volop kunnen inzetten in de praktijk wat haar vele jaren aan ervaring heeft opgeleverd.
Daarnaast is Irma al enige tijd werkzaam als mediator bij scheiding. Met name casussen waarbij kinderen zijn betrokken kan zij, vanuit haar kennis en ervaring, op een invoelende en aansprekende manier, begeleiden. Zodat iedereen, na een moeilijke periode, weer verder kan.

Zienergie staat voor ‘zien’ en voor ‘energie’. Want we kijken wel, maar zien we ook echt? En wat kun je doen wanneer de energie die je had, zo ver te zoeken is?

Irma werkt vanuit een betrokken, doortastende en daadkrachtige houding. Zij is empathisch, vriendelijk, geïnteresseerd en doelgericht. Daarbij is zij in staat om ‘out of the box’ te denken. Niets is te gek om besproken te worden. Irma werkt vanuit een Mensgerichte leiderschapsstijl waarbij oog is voor iedereen.

De meerwaarde van een coachende mediator is dat er nóg meer wordt doorgevraagd. De vraag achter de vraag komt op tafel. Er is oog voor ieders belang en we zoeken naar het gezamenlijk belang. Een coachende manier van begeleiden helpt om te komen bij waar het werkelijk om gaat.

De meerwaarde van een coach die tevens mediator is, is dat de vertaalslag naar een team, collega, leidinggevende of externen, goed gemaakt kan worden.

Zienergie staat voor ‘Doen wat werkt’ en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt, zodat je verder kunt.

Irma Super is getrouwd, moeder van twee zonen en woont in Deventer.

sako20200409-0080-hr.jpg
sanko20210311LR-0011.jpg
sanko20210311LR-0013.jpg