De heer B.W : “Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Irma Super bij onze scheiding”.

De heer en mevrouw D. uit Amsterdam schreven: De begeleiding van Irma Super bij onze scheiding, is ons goed bevallen. Zij heeft veel sores bij ons weggenomen. Ook al was de situatie pijnlijk, we zijn haar erg erkentelijk voor haar hulp en adviezen”.

Mevrouw S uit Almelo schreef: Irma is een heel warm en betrokken persoon die actief meedenkt met alle partijen, waarbij de kinderen een bijzondere plek hebben. Ze denkt goed mee met de situatie en er is veel aandacht voor het ouderschapsplan. Al liggen de standpunten ver uit elkaar; door de bemiddeling van Irma zijn we eruit gekomen. Dit kwam naar mijn idee door haar directe en respectvolle aanpak en haar gevoel voor emotie. Haar manier van uitleggen is heel fijn en duidelijk. Ze is betrokken, onpartijdig en bovenal een heel fijn persoon”.

Mevrouw J schreef: Irma Super is een zeer professionele mediator. Ze is deskundig, toegankelijk, objectief en betrouwbaar. Wat erg prettig is, is dat zij de tijd neemt en luistert. Je wordt dus gehoord. Daarbij is ze meedenkend voor beide partijen en wordt er in oplossingen gedacht. Ook is mijn ervaring dat er duidelijke afspraken worden gemaakt zodat je weer verder kunt. Haar betrokkenheid is groot waardoor er ook ruimte is voor de emotionele kant van de casus. Kortom: adequaat maatwerk!”

Heer en mevrouw M uit Zeist: “Doordat de scheiding bij ons in redelijke overeenstemming verliep, hebben we het alleen het nodige contact gehad. De begeleiding hierin was prima. Irma was goed bereikbaar en leidde ons goed door het proces heen. Ook was het fijn dat we haar altijd nog mochten contacten bij vragen. Nogmaals mijn dank!”

De heer K. de V: "Dank voor de snelle afwikkeling van onze spoedscheiding; zo geweldig dat binnen 48 uur de concepten al in onze mailbox zaten!"

De heer en mevrouw F. uit Apeldoorn: "Wat fijn dat je flexibel kon zijn voor het inplannen van de video call. En voor ons is alles nu heel duidelijk door alle antwoorden die je op onze vragen gaf, je hebt het heel duidelijk en rustig uitgelegd, echt heel fijn!"

Mevrouw E uit Friesland: "Irma is een betrokken mediator die echt meegedacht heeft. Ik kan haar zeker aanbevelen”.

De heer RS: Een scheiding is een moment wat je niet verwacht als je "ja"zegt tegen elkaar. Als het dan toch zo ver komt kan ik mediation aanraden. Voor ons is de mediation gedaan door Irma Super. Het was een overzichtelijk proces waarbij Irma ons stap voor stap begeleid heeft. Ik kan niks anders dan waardering uitspreken over de openheid en transparantie van haar werkwijze. Nogmaals bedankt!”