Zienenergie Coaching

Een mens wil zich gezien en gehoord voelen. De Zienergie Coach kijkt verder dan de eerste blik en de gesproken woorden en zoekt met jou naar de vraag achter de vraag.

Coaching is een effectieve manier om individuen, teams en organisaties die een uitdaging hebben, vooruit te helpen. De coach van Zienergie maakt mensen bewust; geeft inzicht en vertrouwen op een positieve en opbouwende manier. Door snel de essentie te raken wordt doelgericht aan de slag gegaan, De Zienergie coach werkt verbindend, scherp, energiek en empathisch in een veilige omgeving.

Coaching draagt ertoe bij dat je weer in je kracht komt wat maakt dat je met meer energie en vertrouwen verder kunt.

Zienergie biedt:

  • Coaching voor professionals;
  • Cocahing voor zelfstandig ondernemers;
  • Coaching voor leidinggevenden en managers.

Zienenergie Coaching gaat uit van de drie volgende aspecten:

01.

Relatie:

met jezelf en de mensen om je heen.

02.

Competentie:

jouw kwaliteit (weer) ontdekken en ervaren.

03.

Autonomie:

geloof in jezelf; jij kunt nastreven wat voor jou belangrijk is.

Coaching

Voor professionals

Wat drijft jou? Wie ben je in jouw werk? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Oog houden op de talenten die je hebt en zicht hebben op datgeen wat jou drijft, vormen de basis om weer met energie aan het werk te gaan. En dat hoef je niet alleen te doen. Zienergie Coaching kan je hiermee een stap op weg helpen.

Bekijken

Coaching

Voor (zelfstandig) ondernemers

Vind ik mijn werk nu echt nog zo leuk? Welke richting wil ik op met mijn bedrijf en wat heb ik daarvoor nodig?

Als (zelfstandig) ondernemer kan het voorkomen dat je de richting die je gaat niet meer helder voor ogen hebt. Opgeslokt door alles wat moet gebeuren lijkt een moment stilstaan en overzien, alleen maar geld te kosten. Maar is dat ook zo? De Zienergie Coach kan, samen met jou, bekijken of een coachtraject helpend gaat zijn voor jou en jouw onderneming.

Bekijken

Coaching

Voor Leidinggevenden en Managers

Wie ben ik als leidinggevende? Past de stijl die ik toepas ook echt bij wie ik ben? Wat straal ik uit naar anderen? Hoe zit het nu echt in mijn team?

De regie weer terugkrijgen in jouw rol en positie. Je weer optimistisch gaan voelen in het werk dat je doet. Ontdekken dat, wanneer jij je goed voelt, dit een enorme weerslag heeft op het team. Ervaren dat het investeren in jou als manager en leidinggevende, loont. Als leidinggevende ben je een sparring partner voor anderen, een coach kan dat zijn voor jou.

Bekijken